Handlenett med trykk

En viktig del av markedsføringen er profileringen, for eksempel vise produktene og varemerket deres gjennom profilprodukter og firmagaver. Hva slags profilering som er egnet varierer utfra deres behov og hvem reklamen er ment for, og en godt valgt profileringsgave vil bli eksponert for mange mennesker. Hvis produkter av av god kvalitet ønsker mottakeren å bruke de flere ganger, og deres merkevare vil få stor eksponering i mange sammenhenger.

Profilering trenger ikke å koste mye, det er store valgmuligheter i et bredt spenn av produkter for å passe deres behov. Uansett valg av firmagave kan dere være sikre på at det vil bli levert produkter av god kvalitet som viser ansatte og kunder at deres firma setter kvalitet høyt på dagsordenen. Et produkt som er bra å mangfoldige i store kvantiteter og som folk flest har stor bruk for er for eksempel handlenett.

Handlenett er en bærekraftig profilgave. De bedrifter som ønsker å sende ut signaler om miljøbevissthet vil se at handlenett har mye av dette. Det er et produkt som brukes igjen og igjen, og erstatter mange handleposer i butikken, noe som har positiv effekt på miljøet vårt.

Og når vi først har et handlenett for gjenbruk: med deres logo på vil deres varemerke få god eksponering og vil bli sett i en positiv sammenheng av hundrevis av mennesker.

Som profileringsgave på messer er handlenett eller poser en gave det settes pris på. Besøkere på messen trenger noe å legge reklameartikler og informasjonsblad, og hvis det er deres handlenett er det deres merkevare som synes best og dekker over konkurrentene.

Det finnes alt fra enkle poser med håndtak til mere avanserte å ha på ryggen. Uansett hva dere ønsker vil det bli en sterk eksponerinsoverflate for merkevaret deres.

Våre handlenett er av god kvalitet og tåler å bli brukt mange ganger.